Hűség vagy zsarolás! | bezárás

Fordítva működnek a dolgok ezt láthatjuk egyre inkább, bár látható már morális javulás is, de nem az egyes multik körében. Én nem szolgáltatásnak, hanem kiszolgáltatásnak hívom, amit csinálnak. Valószínűleg nem ismerik sem, mint szolga főnév, sem, mint szolgál ige. Nem ismerik a hűség szó értelmét sem. A hűség elismerést vagy díjazást érdemel, nem pedig büntetést.

Az, hogy 16 évig vagyunk vagyis voltunk egy telefonvonalat szolgáltató cégnél az nem számít, vagyis csak 5-5 évig, ha jól megnézzük. Volt már a cég neve T-com, Telecom, sorolhatnám, most Telekom, persze ugyanarról a cégről van szó "csak" így nem kell adót fizetniük.

Elegem lett a zsarolásból azaz, ha nem kötjük le 1-2 évre akkor megint mennyivel lesz több. Most nem kötöttem le, sőt meg is szűntettem, így most nincs vezetékes, ami valóban nem is vezetékes vonal volt, hanem iszonyú rossz mobilrendszer, tehát alig működött, mégis számláztak bőségesen.

Nagyon jó lenne, ha a kemény munkával megkeresett pénzünkért igazi szolgáltatást kapnánk. Én mindig azt szoktam mondani, ha hasonlóval találkozom: "Ha én így dolgoznék egyáltalán nem lenne munkám". Igaz Őket nem a munka érdekli, hanem a profit! Vajon mikor lesz szolgáltatás a fenti cégnél? Mindenesetre addig is telefonálunk a nekünk kedvező, korrektebb cég  vonalán.

Kérem a kedves ismerősöket, barátokat, akik a vonalast hiányolnák csörgessenek meg, s visszahívjuk, nehogy anyagilag károsodjanak. Az fontos, hogy telefonom jelezze a hívó számát, mert sokszor azt írja ki, hogy nincs szám, ha a vezetékesről hívnak. A másik lehetőség az e-mail, amit este olvasok.

Köszönjük türelmüket.

Add a Facebook-hozNemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképenMinimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.