--- ABLAK BEZÁRÁSA ---

Kedves Látogató! Kérjük, mielőtt ellátogatna hozzánk,
szándékát telefonon vagy e-mail üzenetben jelezze!

Köszönettel: Rendek Olga


A Puszta híre az előzetes kiváló munkán alapul

Kerekegyháza, Kunpusztai egyesületünket megkereste a Slow Food Nemzetközi Biodiverzitásért Alapítvány, akivel már 14 együtt dolgozunk együtt, hogy egy Centrál Európai projekthez válasszunk partnert.


A SlowFood-CE projektet az EU Interreg Central Europe programja támogatja.
A megjelenés tartalmáért kizárólag a Slow Food felel, az EU-t semmilyen felelősség nem terheli az abban foglalt információval kapcsolatban. A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Ők városra vagy egyetemre gondoltak. Méretében és közelségében természetesen nekünk Kecskemétre esett a választás. Így lett Kecskemét a mi projekt partnerünk egy csodás pályázatban " A gasztronómiai örökség felmérése" címmel.

Túl vagyunk egy kick-off meetingen, amely az olaszországi Albában volt. Kiváló nemzetközi kapcsolatot tudunk teremteni a projektben szereplő országokkal, akiket részint ismerünk a Salone del Gusto Világkiállításról. A Slow Food ez alkalomra szervezte meg a "sajt rendezvényét" is Bra-ban, ahol Rendek Lászlóné Olga az egyesület elnöke közel egy órás interjút adott a kiskunsági hagyományokról.

A Slow Food Central Europe projekt - letöltés (.pdf)


Add a Facebook-hozNemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképenMinimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.